Evenementen 2018

koningsdag3

Koningsdag

Vrijdag 27 April

Wat was het weer een succes! We hadden mooi weer, gelukkig weer iets warmer als de afgelopen jaren. De vrijmarkt was druk en gezellig en in de middag konden de kinderen genieten van de spellen op de Brink, terwijl de ouders weer even konden bijkletsen met elkaar. Het was weer een geslaagde Koningsdag!

brinkpop2015

Bierfeest

Zaterdag 7 Juli

Het bierfeest was met de Kamer van Feesthandel en hele gezellige avond. Bedoeling was om een soort oktoberfeest te creëren.

Nou dat is gelukt alleen niet met vele soorten bier. Gezellig was het en het was mooi weer.

brinkpopopdebrink

Magisch lichtjes feest

Zaterdag 20 Oktober

Het was weer feest op de Brink, maar dit keer voor de kinderen. Het Magische lichtjesfeest waar opgetreden werd door verschillende artiesten, Goochelaar, schminken, vuurspuwer en werd de middag gepresenteerd door Prinses Charlotte di Borbona en muzikaal bijgestaan door DJ Klaaz. De middag werd afgesloten met een lichtjestocht door het bos. Alle kinderen kregen een gratis lichtje en liepen een tocht door het bos die gemarkeerd was met LED lichtstaven die in het bos langs de route hingen. Dit alles alleen weer mogelijk door medewerking van de nodige vrijwilligers.

sinterklaas2

Sinterklaas intocht

Zaterdag 24 November

De Sint had aangegeven per watervliegtuig aan te komen in Muiderberg, maar vanwege dichte mist kon dat helaas niet doorgaan en is de Sint dankzij de politie toch op tijd aangekomen bij de haven van Muiderberg. En wat een feest, met zoveel kinderen die de Sint verwelkomden in het dorp.